Elállási jog és Visszaküldés

Elállási jog

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet szabályozza. A törvény alapján az elállási jog a termék kézhezvételének napjától él; a vásárló az ezt követő 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható.

Ha szeretnél élni ezzel a jogoddal, teendőid a következők:

  • a termék(ke)t eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan minőségi és mennyiségi állapotban,
  • valamint az elállási jogod gyakorlását egyértelműen kifejező szándéknyilatkozattal juttasd vissza az alábbi címre:

Név: Domahidi Ágota Kriszta
Cím: 8600 Siófok, Koch Róbert utca 27/A 2/7

Az elállási jog nem gyakorolható ha a termék használatára sor került, vagy valamelyik tartozéka hiányzik.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Amennyiben elállsz a szerződéstől, legkésőbb az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az általad rendelt termék(ek) árát. A visszafizetés banki átutalással történik. Ha ebbe nem egyezik bele a vásárló, akkor a visszafizetés a vásárló által igénybe vett fizetési móddal azonos formában térítjük vissza az összeget. A visszatérítést akkor kezdjük meg, ha a visszaküldött termék beérkezik hozzánk, vagy a visszaküldést alátámasztó dokumentumot küldesz nekünk. A terméket legkésőbb elállási nyilatkozatod közlésétől számított 14 napon belül kell visszaküldened, vagy átadnod. A termék visszaküldésének közvetlen költsége Téged terhel.